Tentang Kami

Nanchang Cemented Carbide Limited Liability Company (NCC) mangrupikeun perusahaan anu dikawasa ku nagara, anu asalna ti 603 Plant didirikeun dina Méi 1966. Éta dingaranan Nanchang Cemented Carbide Plant di 1972. Éta hasil ngarobih bentuk kapamilikan dina Méi 2003 pikeun sacara resmi ngadegkeun Nanchang Cemented Carbide Limited Liability Company. Éta langsung dikelola ku China Tungsten High Tech Materials Co., Ltd. Sareng éta ogé cabangna inti tina China Minmetals Group Co., Ltd.

  • 212

Warta

Produk Pangénggalna